Birkenstock német kényelmi papucs

Miért kellene elfogadnunk, hogy ami kényelmes az nem lehet egyben divatos, trendi is?

A Birkenstock biztosítja számodra, hogy kényelmes, egészségügyi szempontból is kiváló, de ugyanakkor rendkívül divatos papucsokat hordhass, akár csak egy hollywoodi sztár. Olyan hírességek hordják, mint pl. Jessica Alba, Julianne Moore vagy az Olsen ikrek. 

A Birkenstock cipőipari vállalat története egészen 1774-re nyúlik vissza. Mára már az egyik legismertebb német divatmárka a világon. Különlegessége a termékek kialakításában rejlik. Papucsait a természetes kényelem és komfort érzet jellemzi, mely magas minőséggel párosul. A Birkenstock papucsok és lábbelik alapja az anatomikus talpbetét és talpforma. A Birkenstock papucsok javítják a testtartást, tökéletesen tartják a lábfejet, ezért kevésbé érezhető megterhelőnek egy hosszabb séta, vagy az egész napos állómunka.


A Birkenstock lábbelik anyagösszetételének köszönhetően minél többet vannak használatban, annál inkább hozzá igazodnak viselőjéhez, így garantáltan hosszú távú, biztos lábakon álló szerelem alakulhat ki a Birkenstock papucsok iránt. Viseléskor azonnal érezhető a különbség. Nem csak komfortosak, hanem rendkívül trendik is. A parafa talpnak köszönhetően a járás könnyű és rugalmas, a papucsok és szandálok légies és könnyű viseletet biztosítanak a munkában vagy a rohanó hétköznapokon egyaránt.  A cég saját fejlesztésű Birko-Flor anyaga vagy bőr felsőrész kiváló alapanyagok, prémium minőséget képviselnek, ezért rendkívül jól bírják a tartós igénybevételt.

 

Nézzen körül webshopunk Birkenstock kínálatában, hogy te is megtaláld a számodra legmegfelelőbb darabot!