INGYEN szállítás és visszaküldés!

INGYEN szállítás és visszaküldés!

Blundstone

A Blundstone márka hozzánk is megérkezett! Jelenleg nyolc Blundstone chelsea stílusú bakancs kap helyet, köztük az #500 Chelsea csizma, amelyek egyben a márka legikonikusabb darabjai. A Blundstone csizmák elkísérnek utadon bárhová vigyen az élet.

Tovább

A több mint 150 éves múlttal rendelkező ausztrál bakancs márka gazdag történelméből és örökségéből inspirálódva folyamatosan megújul, nem csupán a biztonság, kényelem és stílus szempontjából, hanem a tervezés terén is.

A márka folyamatosan tanul, inspirálódik és új stílusokat tervez az egyre változatosabb fogyasztói igények számára. Hisz abban, hogy mindenki számára van tökéletes Blundstone pár. Lehetnek művészek, építők, tervezők, zenészek, sportolók, motorosok vagy akár fesztiválozók, a bakancsok támogatják viselőjüket abban, hogy azt csinálják, amit a legjobban szeretnek.

A Blundstone bakancsok tartósak és kényelmesek, amelyet a prémium bőr bélés és a puha, teljes bőr külső kombinációja tesz lehetővé. Mindegyik pár Goodyear Welt kialakítással és bőr talppal készül, amelyhez a felső részét kézi vezérlésű gyártási módszerrel varrják hozzá, így a csizmák hosszú viselés után, szükség szerint könnyen újra talpaltathatók. A Blundstone különlegessége, hogy az extra kényelem érdekében a talpban egy réteg parafadugót helyeznek el, amely puhává válik viselés során, így idomul a lábhoz és egyedi illeszkedést teremt. A kényelem végső pontja a párnázott hab boka nyakpántokban rejlik, amely megakadályozza a súrlódást és extra komfortot biztosít.

Tovább