Skechers

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap a Skechers márka, mely könnyed, sportos megjelenésének köszönhető.

Kínálatában női, gyerek- és férfi lábbelik egyaránt jelen vannak, ennek köszönhetően az egész család megtalálja a számára alkalmas cipőt. A szabadidő- és sportcipők területén már piacvezető márkának minősül, hiszen a lábbelik egyszerre divatosak és kényelmesek, ráadásul az innováció jegyeit is hordozzák.

Tovább

Robert Greenberg és fia, Michael Greenberg 1992-ben álmodta meg és hozta létre a közismert vállalatot. Székhelyük Manhattan Beach városában, Kalifornia államban található.

A márka létrejötte óta töretlen népszerűségnek örvend, évről évre képes magával ragadni célközönségét, mivel olyan innovatív technológiákkal és fejlesztésekkel áll elő, amelyek képesek forradalmasítani a cipőgyártást. 

A termékek híresek például a memóriahabos talpbetétükről, ezen technológiával készült termékek azoknak ajánlottak, akik egész nap álló munkát végeznek. 

Akad olyan techológia is, ami az állandóan mozgásban lévő személyek életét könnyíti meg. 

A márka könnyedén ötvözte a magas színvonalat és a kényelmes viseletet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, a GO Pillars rázkódást elnyelő talp, a felüdülést nyújtó GOwalk 3, vagy a magas szintű párnázottságot biztosító GO Mat technológia.

 

Tovább