INGYEN szállítás és visszaküldés!

INGYEN szállítás és visszaküldés!

Birkenstock

A Birkenstock papucsok legfőbb ismérve, hogy nem csak jól mutatnak, de javítják a testtartást, és tökéletesen tartják a lábfejet. Ennek köszönhetően kevésbé érezhetjük megterhelőnek az egész napos sétát vagy épp a munkát, még ha közben állni is kell.

Maga a vállalat rendkívül nagy múltra tekint vissza, hiszen már 1774-ből vannak információink a különleges cipőkre vonatkozóan, amik mégis 1896-ban kezdték meg világkörüli útjukat. Mára odáig eljutott a cég, hogy a világ legismertebb német divatmárkája lett, ami mint látható, mindenhol jelen van. A papucsok kialakítása meglehetősen speciális, ami nagyfokú kényelmet és egészséges tartást nyújt a lábaknak, hála az anatomikus talpbetétnek, amitől világhírűvé vált.

Tovább

Gyakran fáj a háta vagy a dereka, esetleg a nyaka és a feje? Nem is gondolná, de mindez a rossz tartásból ered, aminek pedig a járás az alapja. Tehát, ha rossz a cipőnk, akkor azonnal rosszul terheljük a lábainkat, a medencénket, gerincünket, így pedig bármikor beköszönthet a fájdalom az életünkbe. 

Mitől olyan különleges?

A Birkenstock papucsok annál jobban igazodnak a viselőjük lábához, minél hosszabb ideje vannak használatban, így elmondható, hogy tökéletesen a tulajdonosuk lábára öntötték őket. Éppen emiatt szereti, aki próbálta, hiszen kényelmes és igazodik az aktuális trendekhez. A talp parafából készül, ami lehetővé teszi, hogy a járás könnyű és rugalmas legyen, valamint a papucsok mégis légies és szabad viseletet biztosítanak. A cég saját fejlesztése az úgynevezett Birko-Flor anyag, ami mellett a bőr felsőrész biztosítja a tökéletes kényelmet és tartósságot.

Divatos egészség

Szerencsére máig nem változott a német világmárka esetében az elképzelés az egészségről, így emberek milliói léphetnek úgy a mindennapokban, hogy az jótékony hatással van a tartásukra és az egész testükre.

Számos híresség is felfedezte magának a Birkenstock energetizáló hatását, így például az Olsen ikrek vagy épp Jessica Alba is előszeretettel viseli a különböző papucsokat.

 

Tovább