INGYEN szállítás és visszaküldés!

INGYEN szállítás és visszaküldés!

Rieker

A Rieker márka hallatán elsőként a kényelmes cipő és megbízható minőség jut az eszünkbe. Nem is csoda hiszen ezeket a cipőket, csizmákat nagy szakértelemmel gyártják, hogy a legnagyobb elégedettséget nyújtsák. Kényelmesek és csinosak.

 

Tovább
 

A márka termékei extra könnyűek, kényelmesek, rugalmasak és minőségi alapanyagokból készülnek. Speciális rezgéscsillapító technológiájuknak, az ANTISTRESS®-nek köszönhetően a sarkak és a talpak számára is maximális kényelmet biztosít.

Miben rejlik a Rieker márka titka?

A Rieker termékek előállítását hosszas tesztelés és kutatómunka előzi meg, mely során a magas minőség mellett a maximális kényelem is jelentős szerepet kap.

A gyár ötvözi a hagyományos megoldásokat a modern vívmányokkal, ezért a cipők “antfechter”, azaz kézzel varrott módszerrel készülnek. Emellett jellegzetes ismertetőjegyük az “Antistress” technológia, mely garantálja a különleges komfortérzetet járás közben. A speciális talprész poliuretánból készül, amire a rugalmasság és a hajlékonyság jellemző. Ennek köszönhetően elnyeli a lépés közbeni rezgéseket, ezáltal kíméli a gerincet, és biztos tartást ad. 

Fontos megemlíteni még a formára vonatkozó követelményeket. Az új modellek kifejlesztésénél mindig figyelembe veszik, hogy a lábfejnek hogyan tudják a lehető legnagyobb kényelmet biztosítani. Ezért alkalmazzák a kaptaformát, melynek előnye, hogy akár 30%-kal több hely marad a lábfejnek a szabad mozgásra, ezáltal az ígért komfortérzet garantált.

A Rieker kollekciói alkalmasak minden korosztály és nem számára. A hétköznapi viseletre ajánlott cipők, szandálok, papucsok és csizmák pille könnyűek, az első használattól kezdve a cipő élettartama végéig megőrzik kényelmességüket és minden más jó tulajdonságukat.

A Rieker vállalatot 1879-ben alapította Heinrich Rieker egy Tuttlingen nevű kis településen. Egy kis cipőgyárból indult el a családi vállalkozás és mára az egyik legismertebb márkává nőtte ki magát. Jelenleg az alapító ükunokája, Markus Rieker vezeti a céget,  5 kontinens 50 országába exportálnak cipőket és táskákat, ám a fő célpiac mindvégig Európa maradt.

Tovább