INGYEN szállítás és visszaküldés!

INGYEN szállítás és visszaküldés!

Tom Tailor

A nők egy táskában nem csak a divatos külsőt keresik, de a praktikus belső is igazán fontos. A Tom Tailor táskák kívül-belül kielégítik a nők elképzelését a tökéletes táskáról.

Tom Tailor márkát 1962-ben alapították meg Németországban. Ideológiájuk középpontjában az állt, hogy a hétköznapokra olyan „casual” stílusú viseletet állítsanak össze, amely kiegészítőivel együtt nem csupán kényelmes, hanem divatos is. Klasszikus darabjai között a hagyományosan elegáns vonalak mellett az aktuális trendek is nyomon követhetőek, hiszen valójában sosem mennek ki a divatból. 

Tovább

A Tom Tailor táskákat szeretjük mert színesek, praktikusak és mindeközben még egyediek is.

Színek

A mosolygós, sugárzó hölgyek imádják a különböző színkombinációkkal készült táskákat, amelyekre szinte ránézni is kellemes.  Számos Tom Tailor női táska éppen ilyen. Külseje ragyogó hatást kölcsönöz viselőjének.

Praktikum

Sok hölgy inkább a táska kialakításra tesz nagyobb hangsúlyt, a többrekeszes táska megoldásokra fókuszálnak. Számos Tom Tailor táskára elmondható, hogy jól lehet rendezkedni benne, mindennek megvan a saját kis rekesze és helye. Hosszú, állítható pántjának köszönhetően többféle stílusban hordhatóak. Ha könnyed, sportos kedvünkben vagyunk a keresztpántos megoldással hordhatjuk, vagy rövidebbre véve a pántot egy elegáns megjelenést is varázsolhatunk.

Design

Számos hölgy kedveli a nem túl hétköznapi, elegáns megjelenésű táskákat, amelyek egyedi összképet eredményeznek a hozzájuk igazított ruhadarabokkal. Ilyen modellek lehetnek a kör vagy szabályos téglalap alakú táskák, melyekre mágnesként tapadnak a tekintetek.

Tovább