INGYEN szállítás és visszaküldés!

INGYEN szállítás és visszaküldés!

Online pénztárca

Webáruházunk csatlakozott az Online pénztárca programhoz, így a Komfortcipő is elfogadóhellyé vált, illetve a vásárlásaival is bővítheti online pénztárcáját.

Mit jelent az Online pénztárca?

Az onlinePénztárca egy olyan virtuális pénztárca, amellyel 430 webáruházban tud fizetni vásárláskor. 
Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.
Az onlinePénztárcája +500 Ft-ot kamatozik hetente, amiről emailben értesítés érkezik a megadott címre.

Hogyan lehet fizetni az Online pénztárcával?

Online vásárlásai során tudja fizetésnél használni. Minden elköltött 10.000 forint után 500 forintot tud fizetni onlinePénztárcájáól.
A rendelés során használja az onlinePénztárcás email címét, majd keresse a „fizetek onlinePénztárcámmal” részt és kövesse az utasításokat. A rendszer ezek után fogja automatikusan csökkenteni a fizetendő végösszeget.
Például, egy cipő vásárlásánál, aminek az ára 20.000 Ft, 1.000 Ft-ot az onlinePénztárcából tud fizetni, így Önnek csak 19.000 Ft-ba fog az kerülni.

Kupon beváltás feltételei

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

A kuponok nem járnak le, nem veszítik el értéküket, korlátlan ideig partnereinknél felhasználhatók.

Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre), készpénzre nem váltható át. A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható. A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.) Csere esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe. Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.