INGYEN szállítás és visszaküldés!

INGYEN szállítás és visszaküldés!

Cipőápolás

A megfelelő cipőápolás rendkívül fontos, ha azt szeretnénk, hogy lábbelink hosszú időn keresztül kiszolgáljanak bennünket. Számos kedvezőtlen hatásnak vannak kitéve a mindennapokban: víz, sár, por, erős napsütés, hőség, fagy.... bizony megsínylik, ha nem törődünk velük.

Webshopunkban cipőápoló termékek egész sora várja, hogy hozzájáruljon lábbelije élettartamának növeléséhez, és minőségének megőrzéséhez. A körültekintő ápolásnak köszönhetően a több éves cipő is lehet olyan szép, mint újkorában.

Vigyázzon cipőire, hogy azok vigyázhassanak lábára!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Soha ne hanyagolja el a cipőápolást!

Amikor először veszünk fel egy pár új lábbelit, sokáig csak gyönyörködünk benne. Annyira szép, jó a tapintása, kényelmes benne járni...persze mindezt el is várjuk, ha már egy minőségi darabot választottunk.

Ahogy telik az idő, a csillogás megkopik, a talp elszíneződik, szaporodnak rajta a foltok és a szennyeződések, berepedezik a bőr, mi pedig csalódottan konstatáljuk, hogy cipőnk a prémium jelző ellenére sem bírta sokáig.

Holott a gond nem magával a lábbelivel van, hanem a megfelelő cipőápolás hiányával! Még a legdrágább cipők sem bírják a kiképzést, ha nincsenek rendesen tisztítva, gondozva. Ha azonban Ön szeretné lábbelijeit a lehető legtovább használni, akkor fordítson időt és figyelmet a rendszeres ápolásra.

Milyen termékeket használjon?

Áruházunk kiemelt figyelmet fordít a cipőkről való gondoskodásra, ezért számos olyan terméket is kínálunk, melyekkel megőrizheti lábbelijei szépségét.

Az impregnáló spray megvédi a cipőt a nedvességtől és a zsíros szennyeződésektől, és szinte bármilyen anyagra használhatja. A bőrápoló krém megelőzi, hogy a bőrből készült lábbelik kiszáradjanak és kirepedezzenek. A fedőfesték és a színfelújító krém segít felfrissíteni a színt, és leplezni az apróbb szennyeződéseket.

Ha pedig a kedvenc cipője bepiszkolódott, ne essen neki szappannal és körömkefével! Válasszon inkább egy speciális tisztítóhabot és egy gyengéd kefét, melyekkel úgy varázsolhatja tisztává a lábbelit, hogy nem tesz kárt benne.

A velúr és a nubuk cipők bár gyönyörűek, az ápolásuk körültekintést igényel. Azt például tudta, hogy tilos őket vízzel tisztítani? Ehelyett használjon kimondottan erre az anyagra való ápolószert.

Adja le rendelését könnyen és gyorsan!

Ha bármilyen lábbelit vásárol tőlünk, azt ajánljuk, hogy mindjárt gondoljon a cipőápolásra is, és válasszon mellé ápolószert. Prémium cipőhöz természetesen prémium kiegészítő is jár, így a nálunk kapható termékek mindegyike maximálisan hozzájárul, hogy lábbelije minél tovább megőrizze szépségét.

Ehhez a rendelni kívánt termékeket helyezze kosarába, majd lépjen tovább, töltse ki adatait. Ügyeljen a fizetési és a szállítási módok megfelelő kiválasztására. Amint leadta rendelését, nyugodtan hátradőlhet és a többit ránk bízhatja!

Pár napon belül jelezzük, mikor várható a kézbesítés, Önnek mindössze csak át kell vennie a csomagot. Ugye, milyen egyszerű?

Tovább