Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Ecommerce trade Kft.
Cím:
1161 Budapest, Körvasút sor 14-15
Telefon:
Áruház neve:
komfortcipo.hu
Adószám:
27121315-2-42
EU adószám:
HU27121315
Cégjegyzék szám:
01-09-160730
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Bíróság, mint cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Ecommerce trade Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30-207-4759
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS futárszolgálat
gls
A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Foxpost
foxpost_hu_xlsx_automata
A csomagterminálok országszerte több mint 102 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
GLS CsomagPontok
gls_hu_dropoffpoints
Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
Fizetés
Utánvéttel
Az oldalon történő bankkártyás fizetés kivételével minden fizetési mód utánvétesnek minősül, ennek díja rendelési értéktől függetlenül 220 Ft.
Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.
OTP SimplePay Bankkártyás fizetés
A készpénzforgalom visszaszorításával nagyban lehet csökkenteni a szennyeződések és kórokozók terjedését! Az OTP Simplepay biztonságos fizetési rendszerébe irányítunk át, kártya adatai nem jutnak el Hozzánk. A sikeres fizetést követően azonnal elkezdjük rendelése feldolgozását.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!