INGYEN szállítás és visszaküldés!

INGYEN szállítás és visszaküldés!

Remonte

Ami biztosan elmondható a nőkről, hogy imádják a cipőket. Egy cipő nem csak megfelelő kiegészítője a ruhatárnak hanem tökéletesen illeszkednie kell a felgyorsúlt életmódunkba. Divatos cipőkre vágyunk, ami egész nap a lábunkon lehet fájdalom nélkül és természetesen mindez megfizethető áron. Ez a kívánság nem elérhetetlen, megtalálható a Remonte cipőkben.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Remonte minden cipőjére elmondható, hogy tökéletesen követi a divatot és 140 éves szakértelemmel a háta mögött kiváló minőséget biztosít. Kifinomult technológiájának és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően egy Remonte cipő nem okoz csalódást. 

Óriási választékot találunk a márka kínálatában az elegáns cipőktől kiindúlva a sportos félcipőkön át a  bokacipőkig és csizmákig.

A Remonte kollekció mindig a legújabb divatos színeket, legmodernebb dizájnt és a kifinomult technológiák használatát képviseli. 

Az innovatív Remonte technológiák: 

Lite'n Soft ultrakönnyű, csúszásmentes talp és puha, lélegző talpbetét a könnyed járásért. Kivehető talpbetétek extra puha anyagból készültek, amelyek alkalmazkodnak a láb egyedi alakjához.

Remonte TEX - minden időjárásnak megfelelő anyag keveréke mely víztaszító TEX membránnal és a maximális légáteresztő képességgel rendelkezik. 

A különösen kényelmes SOFT talp, extra puha, ütéselnyelő futófelület.

A Remonte cipők esetében elmondható, hogy a hagyományban rejlő szakértelem találkozik az új trendekkel és technológiákkal. 

Tovább