Szállítási információk

Kedves Látogató!

Fontos tudnivalók a rendelésekről a karácsonyi időszakban:

Meddig szükséges leadnia rendelését, hogy karácsonyig megérkezzen Önhöz?

A 2021.12.20. éjfélig leadott rendeléseket karácsony előtt még ki tudjuk szállíttatni GLS futárszolgálattal és Foxposttal, a futárszolgálatoktól kapott tájékoztatás alapján. A GLS futárszolgálatnál-Foxpostnál felmerülő problémákra felelősséget nem tud vállalni cégünk.

Két ünnep között ügyeletben dolgozunk :)

2021.12.24-2022.01.03. között ügyfélszolgálatunk ügyeleti szinten működik, ezért kérjük kérdéseiket, problémáikat írásban jelezzék az info@komfortcipo.hu címre. Előfordulhat, hogy ezen időszak alatt az ügyintézési idő megnövekedhet.
A két ünnep között a rendelések fogadása zavartalan. A rendelések feldolgozása és a kiszállítás azonban korlátozottan működik, így a szállítási határidő ebben az időszakban nem garantált!

Logisztikai partnerünk nyitvatartása:

December 23. 09:00 - 17:00
December 24-26: zárva
December 27-30: 09:00 - 17:00
December 31: 09:00 - 14:00

Szeretne elállni a vásárlástól?

Elállási szándékát kérjük mindenképpen visszaküldés előtt jelezze az info@komfortcipo.hu címre, kollégáink elküldik a részletes elállási tájékoztatónkat Önnek. Kérjük, hogy a megvásárolt terméket eredeti állapotában, használatlanul, az eredeti csomagolásában küldje vissza!
Mivel ügyfélszolálatunk a két ünnep között csak ügyeletei szinten működik, az elállások feldolgozása a szokottnál hosszabb lehet. Megértését köszönjük!

Kellemes Ünnepeket kívánunk!